Odgovori se kriju u našoj podsvesti


EKSTRASENZORNE sposobnosti genetski su predodređene kod svakoga od nas, tvrde britanski naučnici. Da bismo otkrili da li ih i u kojoj meri posedujemo, uveče, pre nego što zaspimo, treba sebi da postavimo pitanje o nekom budućem događaju i da na to mislimo sve dok nam san ne dođe na oči. Ako ovo ponavljamo nekoliko noći zaredom, san će nam dati prve signale o događaju do koga nam je stalo.

S druge strane, dok smo u budnom stanju, treba da se opustimo i mislimo samo o događaju koji nas interesuje. U tim trenucima, poželjno je da budemo koncentrisani na postavljeno pitanje, jer prve misli, slike ili reči koje izrone iz dubine naše podsvesti vrlo često nose i odgovor na postavljeno pitanje. Ovo, možda lakše nego drugima, polazi za rukom predstavnicima vodenih znakova, Rakovima, Škorpijama i Ribama, mada i zemljani znaci, Bik, Devica i Jarac, mogu da kriju veliki ekstrasenzorni potencijal.

Među različitim vidovima predviđanja budućnosti, izdvajaju se dva od kojih je prvi baziran na običnim, a drugi na našim ekstrasenzornim sposobnostima. Naše iskustvo, znanje, uzročno-posledične veze i prirodni zakoni, mogu da budu vrlo značajni u predviđanju događaja, iako su bazirani na običnim sposobnostima. Za razliku od njih, ekstrasenzorne sposobnosti imaju više oblika među kojima se izdvajaju intuicija, snovi i vidovitost.

Intuicija se smatra najslabijom sposobnošću predviđanja. Za nju je karakteristično da slike događaja dobijamo u stanju pune svesti, ali ne znamo kako smo došli do njih. Druga karakteristika je naše subjektivno ubeđenje koje nam na neki način potvrđuje istinitost informacija dobijenih na osnovu intuicije. Vodeni znaci poseduju jaču intuiciju od ostalih znakova, jer njima upravljaju Mesec (Rak), Pluton (Škorpija) i Neptun (Ribe), planete koje simbolizuju našu podsvest, maštu i snove.

U predviđanju događaja, snovi imaju važnu ulogu, i bukvalno i simbolično. Kod bukvalnog, viđeno u snu, ostvaruje se posle nekog vremena tako da se događaji odvijaju kao na filmskoj traci. Drugi deo predstavljaju simbolični snovi u kojima sanjamo lica, događaje i objekte koje ćemo kasnije zameniti licima, događajima i objektima prema značenju odgovarajućih simbola. Iako imaju duboke korene u narodnom verovanju, neki simboli imaju i individualni karakter. Deo njih zasnovan je na prostim asocijacijama, tvrde stručnjaci zato što se određeni događaji dešavaju pod određenim okolnostima i uslovima. Određeni simboli, iz još uvek neobjašnjivih razloga, jasniji su i bolje ih pamtimo. Druga hipoteza je da između simbola i događaja postoji neka skrivena veza. Proročke snove najčešće sanjaju Ribe, Rakovi, Škorpije, ali ni Jarčevi, Bikovi i Device ne zaostaju za njima.

Vidovitost predstavlja najupečatljiviji način predviđanja budućnosti. Onaj ko poseduje ovu sposobnost jasno vidi scene koje tek treba da se dogode, i to u svim ili barem glavnim elementima. I kod vidovitosti, postoje varijante, jasne slike budućih događaja i reči koje izviru iz svesti vidovite osobe. Kod varijanti sa rečima, vidovita osoba veoma teško može da otkrije da li su to njene reči, reči iz njene podsvesti ili one koje joj je, eventualno, saopštio neko treći. U horoskopu takve osobe najčešće je naglašena četvrta, osma ili dvanaesta astrološka kuća, koje često „padaju“ u neke vodene znake ili se u njima nalaze Mesec, Neptun, Uran, Pluton i sl.

Osobe koje imaju izazovne aspekte između Merkura, simbola pisanja i Neptuna, planete vizija, mogu da poseduju ili razviju sposobnost kucanja po tastaturi koje nije pod kontrolom svesnog dela njihovog uma. Na taj način, mogu da dobiju odgovore u vezi sa predstojećim događajima.

 

Odgovori se kriju u našoj podsvesti | Astro | Novosti.rs.

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s