Koštunica: EU obmanjuje Srbiju


Predsednik Demokrtaske stranke Srbije Vojislav Koštunica smatra da je Evropska unija najavom da 28. juna neće ni razmatrati davanje datuma Srbiji za pristupne pregovore „pokazala pravo lice“ i da je interesuje pre svega da „beskonačno ucenjuje Srbiju“.

Жито зри. 9. јун 2013. Звижд.
Жито зри. 9. јун 2013. Звижд.

Koštunica je u izjavi dostavljenoj medijima istakao da je prava alternativa evropskim integracijama da Srbija proglasi političku neutralnost i da sa Evropskom unijom sarađuje na osnovu čistih ekonomskih računa.
Posle prihvatanja svih briselskih sporazuma kojima se ubija srpska državnost na Kosovu i Metohiji, Evropska unija je saopštila da 28. juna neće ni razmatrati davanje datuma Srbiji za pristupne pregovore. Na taj način Evropska unija je pokazala svoje pravo lice da nju pre svega interesuje da beskonačno ucenjuje Srbiju“, naveo je Koštunica.
On smatra da je „sadašnja vlast nastavila da vodi destruktivnu politiku prošlog režima da je Evropska unija cilj Srbije, i time zemlju gurnula u agoniju i beznađe i dovela do ivice provalije“.

„Do samo pre dve godine Evropska unija je obmanjivala Srbiju da su evropske integracije i Kosovo dva odvojena procesa, a sada ni briselski sporazumi koji razaraju Srbiju nisu dovoljni za dobijanje datuma“, naveo je Koštunica…Видети више: http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:438083-Kostunica-EU-obmanjuje-Srbiju#.UbTZkR0nC7A.wordpress

Advertisements

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s